Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C CHEŁM LKS ŻUŁAWY NDG
HM!! Tactiek ryzyko
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Zärban kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaţu de bal. Przytuła speelt de bal door. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop passt de bal met de wreef. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 0:1

22e minuut.
Evens passt de bal in één keer door. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plop de bal. Plop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marydziński passt de bal in één keer door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gaţu is nu in balbezit. Marydziński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 44%, LKS ŻUŁAWY NDG 56%.
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 0:1

47e minuut.
Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki rent richting de bal. Gaţu geeft een hoge lob. Knizia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fullerton passt de bal in één keer door. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu speelt de bal door. Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński haalt uit met een fantastische trap. Młyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 1:1

61e minuut.
Marydziński speelt de bal door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică is nu in balbezit. Knizia onderschept slim de pass. Knizia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 2:1

67e minuut.
Peter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evens. Peter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fullerton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knizia krijgt zijn hoofd ertegen. Młyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Różycki geeft een hoge lob. Inworp. Marydziński met een snelle inworp. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Marydziński is nu in balbezit. Marydziński geeft de bal voor. Knizia is nu in balbezit. Knizia draait met de bal, schiet en ... Młyczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 3:1

79e minuut.
Kempczyński speelt de bal door. Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński passt de bal in één keer door. Knizia is nu in balbezit. Knizia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 39%, LKS ŻUŁAWY NDG 61%.
F.C CHEŁM - LKS ŻUŁAWY NDG 3:1