Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Iskrzynia Sparta Miedzyrzecz
5-3-2(2) Tactiek new
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orso met een snelle inworp. Olaizola probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 1:0

30e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok onderschept slim de pass. Derdiyok geeft de bal voor. Fernández Suárez geeft de bal voor. van Meir maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hyjek kopt de bal weg. Auribault met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 60%, Sparta Miedzyrzecz 40%.
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 1:0

49e minuut.
Gökmen met een sublieme pass. Milovanov rent richting de bal. Milovanov geeft een lange en hoge pass. van Meir krijgt zijn hoofd ertegen. Plichta krijgt zijn hoofd ertegen. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Turcanu speelt de bal door. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir onderschept slim de pass. van Meir draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 1:1

57e minuut.
Proţiuc komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Espina probeert naar een medespeler te passen. Milovanov speelt de bal door. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 1:2

71e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Derdiyok de bal. Espina is nu in balbezit. Espina draait met de bal, schiet en ... Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Milovanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auribault. Milovanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinovici komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ruzzo geeft een hoge lob. Buitenspel voor Ciubotariu. Goede buitenspelval van de verdediging. Nurmijärvi neemt vlug de vrije trap. Martinovici kopt de bal weg. van Meir rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milovanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martinovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Olaizola rent richting de bal. Olaizola geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Kothencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 53%, Sparta Miedzyrzecz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Iskrzynia - Sparta Miedzyrzecz 2:2