Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka Fc Ampa
Tomass0-1vVlig Tactiek arrrr2
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 38.6
solide Schieten redelijk
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Szczeciński passt de bal in één keer door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan rent richting de bal. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - Fc Ampa 1:0

10e minuut.
Szczeciński kopt de bal weg. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski passt de bal met de wreef. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński haalt uit met een fantastische trap. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jaśkiewicz met een sublieme pass. Ołtarzewski is nu in balbezit. Phillip maakt een afschuwelijke overtreding. Phillip krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Szmak rent richting de bal. Szmak probeert naar een medespeler te passen. Szczeciński probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gonska geeft de bal voor. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gatzemeier zijn tegenspeler op de grond. Szczeciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leczkowski wilt de vrije trap nemen. Paal!

32e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Braeckman met een sublieme pass. Büttner is nu in balbezit. Büttner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Jaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Gatzemeier geeft de bal voor. Pełczyński kan de bal niet met de borst controleren. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik schiet op doel. Sarnowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 46%, Fc Ampa 54%.
WKS Baryczanka - Fc Ampa 1:0

54e minuut.
Inworp. Szmak met de inworp. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński onderschept slim de pass. Szczeciński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - Fc Ampa 2:0

55e minuut.
Koźluk geeft een hoge lob. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Costea heeft problemen om de bal te vangen. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski met een sublieme pass. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński geeft een hoge lob. Gonska speelt de bal door. Pilikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski schiet op doel. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ołtarzewski kopt de bal weg. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski passt de bal in één keer door. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 37%, Fc Ampa 63%.
WKS Baryczanka - Fc Ampa 2:0