Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz Skute Psy
klasyk Tactiek egon1
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zubieta geeft de bal voor. Daar is Hinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madar maakt een afschuwelijke overtreding. Madar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Gostomski met een sublieme pass. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal met de wreef. Hinkel rent richting de bal. Hinkel draait met de bal, schiet en ... Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Maliszewski met de inworp. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar passt de bal zonder na te denken. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lenneblad probeert naar een medespeler te passen. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertrand. Purús wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Sarajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar is nu in balbezit. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Freese speelt de bal door. Vondráček is nu in balbezit. Vondráček speelt de bal door. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Purús rent richting de bal. Purús geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lenneblad de bal onder controle te krijgen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 0:1

27e minuut.
Zubieta probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar met een sublieme pass. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Hinkel rent richting de bal. Hinkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jaskółka trapt de bal weg. Lenneblad met een sublieme pass. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hildrum onderschept slim de pass. Hinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 1:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaskółka met een harde bal richting middenveld. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gostomski rent richting de bal. Gostomski met een sublieme pass. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stein rent richting de bal. Vondráček speelt de bal door. Maliszewski met een sublieme pass. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ... Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Purús kopt de bal weg. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček passt de bal in één keer door. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar schiet op doel. Jaskółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kasterpalu heeft problemen om de bal te vangen. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 34%, Skute Psy 66%.
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 1:2

53e minuut.
Jaskółka trapt de bal weg van het doel. Freese kopt de bal weg. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Sarajlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bayraktar met een sublieme pass. Bertrand rent richting de bal. Bertrand geeft de bal voor. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kronkamp verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purús zal de hoekschop nemen. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 1:3

74e minuut.
Bayraktar passt de bal met de wreef. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski passt de bal in één keer door. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Purús met een snelle inworp. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Bertrand rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zubieta is nu in balbezit. Kasterpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maliszewski passt de bal met de wreef. Hinkel is nu in balbezit. Hildrum onderschept slim de pass. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 44%, Skute Psy 56%.
Skazani na Sukcezz - Skute Psy 1:3