Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki Szwarne chopcy
głowna Tactiek olek
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
49.8 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Goertz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Udovčić is nu in balbezit. Udovčić passt de bal in één keer door. Drković is nu in balbezit. Drković schiet op doel. Plăvoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Szwarne chopcy 0:1

10e minuut.
Kabel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łomczyk komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Fabiniak probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu speelt de bal door. Drković bereikt de bal nog maar net als eerste. Drković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu met een sublieme pass. Drković is nu in balbezit. Drković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Suski met een sublieme pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. Drković rent richting de bal. Drković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Weimper geeft de bal voor. Drković rent richting de bal. Drković passt de bal zonder na te denken. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Weimper passt de bal in één keer door. Drković is nu in balbezit. Łomczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drković raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikołajczyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Łomczyk onderschept slim de pass. Łomczyk geeft een hoge lob. Chişcanu rent richting de bal. Drković rent richting de bal. Drković schiet op doel. Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vojtekovszki rent richting de bal. Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Drković rent richting de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Plăvoi bokst de bal weg.

37e minuut.
Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radizlović raakt geblesseerd tijdens het duel. Radizlović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Subotić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - Szwarne chopcy 1:1

38e minuut.
Joó is nu in balbezit. Vojtekovszki onderschept slim de pass. Somlyódy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojtekovszki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vojtekovszki kan niet meer verder spelen. Chiarello komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chiarello rent richting de bal. Joó onderschept slim de pass. Joó passt de bal zonder na te denken. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 53%, Szwarne chopcy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - Szwarne chopcy 1:1

46e minuut.
Suski geeft de bal voor. Drković rent richting de bal. Łomczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łomczyk krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Łomczyk rent richting de bal. Drković onderschept slim de pass. Drković passt de bal zonder na te denken. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi bokst de bal weg. Udovčić rent richting de bal. Udovčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Szwarne chopcy 1:2

57e minuut.
Udovčić passt de bal met de wreef. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper onderschept slim de pass. Weimper geeft een lange en hoge pass. Drković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Camara probeert naar een medespeler te passen. Chiarello probeert de bal met de borst te controleren. Somlyódy begaat een overtreding. Somlyódy krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mikołajczyk passt de bal met de wreef. Labuda probeert naar een medespeler te passen. Drković is nu in balbezit. Drković haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Szwarne chopcy 1:3

88e minuut.
Mikołajczyk geeft de bal voor. Daar is Udovčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Počina speelt de bal door. Radizlović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 41%, Szwarne chopcy 59%.
Pszczółki - Szwarne chopcy 1:3