Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.091 [del]
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10616
Lechia Mysłowice FC Zbrosławice
fantastico Tactiek 424
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Kołodziej met een sublieme pass. Żeromski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gábris ... Strafschop! Gábris krijgt een gele kaart. Żeromski raakt geblesseerd tijdens het duel. Żeromski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Fortuna verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czartoryski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 1:0

12e minuut.
Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh rent richting de bal. Fortuna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fortuna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Vidanov met een sublieme pass. Vespi rent richting de bal. Vespi met een sublieme pass. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Babati rent richting de bal. Babati met een sublieme pass. Kolasa is nu in balbezit. Górski onderschept slim de pass. Górski draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vespi rent richting de bal. Vespi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 1:1

25e minuut.
Korbiel passt de bal zonder na te denken. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lieberam de bal. Lieberam schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kolasa kopt de bal weg. Inworp. Vespi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laraignee geeft een lange en hoge pass. Górski springt en kopt de bal. Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Vespi rent richting de bal. Vespi geeft de bal voor. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski schiet op doel. Ayunlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 43%, FC Zbrosławice 57%.
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 1:2

50e minuut.
Korbiel kopt de bal weg. Daar is Kubinyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski maakt een afschuwelijke overtreding. Żeromski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gábris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbiel met de inworp. Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidanov. Vidanov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gábris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Czartoryski de bal. Kołodziej speelt de bal door. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieberam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 2:2

73e minuut.
Korbiel geeft de bal voor. Morgado met een sublieme pass. Abadan heeft problemen om de bal te vangen. Lieberam is nu in balbezit. Lieberam schiet op doel. Abadan bokst de bal weg.

74e minuut.
Abadan probeert naar een medespeler te passen. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laraignee krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Badea passt de bal zonder na te denken. Vespi rent richting de bal. Vespi passt de bal in één keer door. Babati is nu in balbezit. Babati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski speelt de bal door. Morgado met een sublieme pass. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Czartoryski probeert naar een medespeler te passen. Żeromski heeft problemen om de bal te vangen. Kubinyi onderschept slim de pass. Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 46%, FC Zbrosławice 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Mysłowice - FC Zbrosławice 2:2