Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szwarne chopcy Podolanka
olek Tactiek nowa1
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Mikołajczyk neemt vlug de vrije trap. Weimper is nu in balbezit. Weimper speelt de bal door. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
van der Lem rent richting de bal. Suski is nu in balbezit. Forc onderschept slim de pass. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Jałocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić onderschept slim de pass. Udovčić haalt uit met een fantastische trap. Kerremans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 1:0

9e minuut.
Targoński rent richting de bal. Targoński passt de bal zonder na te denken. de Quadros probeert naar een medespeler te passen. Forc rent richting de bal. Forc draait met de bal, schiet en ... Subotić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szwarne chopcy - Podolanka 1:1

20e minuut.
Jałocha geeft de bal voor. Wyczałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forc met een sublieme pass. Daar is van der Lem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Lem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Geppert met een sublieme pass. de Quadros probeert naar een medespeler te passen. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bereau geeft de bal voor. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Sabrok rent richting de bal. Sabrok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 46%, Podolanka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szwarne chopcy - Podolanka 1:1

47e minuut.
de Quadros rent richting de bal. de Quadros geeft een hoge lob. Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forc is nu in balbezit. Forc schiet op doel. Subotić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Weimper rent richting de bal. Weimper passt de bal in één keer door. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić onderschept slim de pass. Udovčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 2:1

58e minuut.
Kerremans met een harde bal richting middenveld. Wyczałkowski kopt de bal weg. Burzawa probeert de bal aan de voet te houden. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Chiarello geeft de bal voor. Sabrok rent richting de bal. Sabrok passt de bal met de wreef. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 3:1

67e minuut.
Targoński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Chiarello speelt de bal door. Jałocha is nu in balbezit. Udovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 4:1

74e minuut.
Burzawa probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk speelt de bal door. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Kerremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gilardini rent richting de bal. Sabrok verovert de bal door een tackle van achteren. Sabrok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 5:1

78e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Gilardini is nu in balbezit. Sabrok onderschept slim de pass. Sabrok schiet op doel. Kerremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gilardini is nu in balbezit. Chiarello begaat een overtreding. Gilardini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilardini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van der Lem kopt de bal weg. Forc rent richting de bal. Forc draait met de bal, schiet en ... Subotić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Podolanka 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 45%, Podolanka 55%.
Szwarne chopcy - Podolanka 5:2