Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki FC JANOW
głowna Tactiek GTC
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek onderschept slim de pass. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC JANOW 0:1

8e minuut.
Maśnica is nu in balbezit. Maśnica passt de bal zonder na te denken. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz geeft de bal voor. Wars maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Kabel passt de bal zonder na te denken. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łokietek de bal. Łokietek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek passt de bal met de wreef. Wars rent richting de bal. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kasiarz speelt de bal door. Maśnica rent richting de bal. Wars rent richting de bal. Wars schiet op doel. Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC JANOW 0:2

20e minuut.
Chromik onderschept slim de pass. Kasiarz speelt de bal door. Maśnica is nu in balbezit. Moldani rent richting de bal. Moldani speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx speelt de bal door. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović schiet op doel. Anioła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC JANOW 1:2

37e minuut.
Kuyckx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Počina de bal. Počina speelt de bal door. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Anioła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel. Goertz geeft de bal voor. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kasiarz kopt de bal weg. Goertz heeft problemen om de bal te vangen. Łokietek rent richting de bal. Wars is nu in balbezit. Wars haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Moldani is nu in balbezit. Moldani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wars de bal. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Radizlović met een sublieme pass. Koźmiński probeert de bal aan de voet te houden. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Anioła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pszczółki - FC JANOW 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 49%, FC JANOW 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pszczółki - FC JANOW 2:2

53e minuut.
Carrera speelt de bal door. Goertz rent richting de bal. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek draait met de bal, schiet en ... Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - FC JANOW 2:3

65e minuut.
Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz geeft een hoge lob. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Radizlović passt de bal in één keer door. Somlyódy rent richting de bal. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy onderschept slim de pass. Somlyódy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Somlyódy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łomczyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx passt de bal met de wreef. Carrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 49%, FC JANOW 51%.
Pszczółki - FC JANOW 2:3