Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole Lechia Mysłowice
REN Tactiek fantastico
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 52.2
solide Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Benavente is nu in balbezit. Benavente met een sublieme pass. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki schiet op doel. Ayunlewfu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Dielmann rent richting de bal. Dielmann passt de bal in één keer door. Benavente speelt de bal door. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Crăciunoiu kopt de bal weg. Kołodziej met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski haalt uit met een fantastische trap. Vondruška bokst de bal weg.

19e minuut.
Vasiliu passt de bal in één keer door. Benavente is nu in balbezit. Benavente passt de bal met de wreef. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki schiet op doel. Ayunlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fortuna geeft een hoge lob. Neubeck onderschept slim de pass. Benavente speelt de bal door. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki schiet op doel. Ayunlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Żeromski is nu in balbezit. Crăciunoiu onderschept slim de pass. Crăciunoiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korbiel de bal. Korbiel geeft een hoge lob. Vondruška bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 35%, Lechia Mysłowice 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STAL Opole - Lechia Mysłowice 0:0

55e minuut.
Benavente is nu in balbezit. Benavente geeft de bal voor. Daar is Kolasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delibašić rent richting de bal. Delibašić draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu bokst de bal weg.

56e minuut.
Korbiel met een snelle inworp. Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej speelt de bal door. Fortuna rent richting de bal. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Lechia Mysłowice 0:1

64e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Vasiliu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap. Ayunlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Vehkamäki de bal. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki onderschept slim de pass. Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lindfors komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. Lieberam kopt de bal weg. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Vondruška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Lechia Mysłowice 0:2

78e minuut.
Inworp. Smoleń komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Kravić de bal. Smoleń speelt de bal door. Vasiliu kan de bal niet met de borst controleren. Kołodziej geeft een lange en hoge pass. Fortuna is nu in balbezit. Vondruška bokst de bal weg. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft een hoge lob. Inworp. Burlikowski met de inworp. Korbiel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 44%, Lechia Mysłowice 56%.
STAL Opole - Lechia Mysłowice 0:2