Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuthFC FC Zbrosławice
ws Tactiek 343
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten solid
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán geeft een hoge lob. Górski kopt de bal weg. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ... Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Vidanov probeert naar een medespeler te passen. Badea rent richting de bal. Badea speelt de bal door. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Morgado kopt de bal weg. Górski is nu in balbezit. Laraignee speelt de bal door. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Krizsán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán geeft een hoge lob. ibn Mandione kan de bal niet met de borst controleren. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babati met de inworp. Tămâie rent richting de bal. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee geeft een hoge lob. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ostafiński rent richting de bal. Ostafiński geeft een hoge lob. Inworp. Krizsán met de inworp. Laraignee geeft de bal voor. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea speelt de bal door. ibn Mandione is nu in balbezit. Górski onderschept slim de pass. Górski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pustułka probeert naar een medespeler te passen. Kanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati verovert de bal door een tackle van achteren. Babati geeft een hoge lob. Górski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Morgado passt de bal in één keer door. Babati rent richting de bal. Babati probeert naar een medespeler te passen. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vespi geeft een lange en hoge pass. Badea kopt de bal weg. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pustułka geeft de bal voor. Górski rent richting de bal. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Laraignee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraignee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC Zbrosławice 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Laraignee de bal. Kanik rent richting de bal. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert ibn Mandione de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ostafiński kopt de bal weg. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado met een sublieme pass. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ostafiński probeert de bal aan de voet te houden. Krizsán geeft een hoge lob. Laraignee kopt de bal weg. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 77%, FC Zbrosławice 23%.
YuthFC - FC Zbrosławice 0:1

51e minuut.
Willimburgh kopt de bal weg. ibn Mandione heeft problemen om de bal te vangen. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel. Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC Zbrosławice 0:2

62e minuut.
Laraignee heeft problemen om de bal te vangen. Morgado rent richting de bal. Morgado speelt de bal door. Górski rent richting de bal. Górski haalt uit met een fantastische trap. Deodoro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC Zbrosławice 0:3

65e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Vidanov kan de bal niet met de borst controleren. Vidanov geeft de bal voor. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krizsán geeft een hoge lob. Badea kopt de bal weg. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laraignee rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. ibn Mandione heeft problemen om de bal te vangen. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC Zbrosławice 0:4

70e minuut.
Inworp. Gábris komt het veld opgelopen. Bertoche komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Krizsán rent richting de bal. Krizsán passt de bal met de wreef. Morgado geeft de bal voor. Gábris rent richting de bal. Gábris draait met de bal, schiet en ... Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 73%, FC Zbrosławice 27%.
YuthFC - FC Zbrosławice 0:4