Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice FC JANOW
424 Tactiek GTC
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten formidable
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Wars onderschept slim de pass. Wars probeert naar een medespeler te passen. Muzek is nu in balbezit. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC JANOW 0:1

5e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Willimburgh met de inworp. Vespi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chromik de bal. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars speelt de bal door. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek schiet op doel. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vespi verovert de bal door een tackle van achteren. Vespi geeft een hoge lob. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... Anioła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - FC JANOW 1:1

17e minuut.
Badea speelt de bal door. Laraignee rent richting de bal. Laraignee speelt de bal door. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Kasiarz probeert naar een medespeler te passen. Wars is nu in balbezit. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee passt de bal in één keer door. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC JANOW 2:1

33e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábris onderschept slim de pass. Gábris probeert naar een medespeler te passen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moldani neemt de hoekschop. Łokietek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Laraignee rent richting de bal. Laraignee geeft de bal voor. Babati probeert naar een medespeler te passen. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski draait met de bal, schiet en ... Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Łokietek de bal. Willimburgh rent richting de bal. Willimburgh passt de bal in één keer door. Vespi geeft de bal voor. Carrera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościuszko rent richting de bal. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Górski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:1

38e minuut.
Gábris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldani met een snelle inworp. Muzek heeft problemen om de bal te vangen. Muzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:2

43e minuut.
Kubinyi geeft een hoge lob. Carrera kan de bal niet met de borst controleren. Górski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Górski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Carrera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 51%, FC JANOW 49%.
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:2

49e minuut.
Gábris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moldani met de inworp. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chromik speelt de bal door. Moldani met een sublieme pass. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łokietek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:3

64e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov passt de bal met de wreef. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Vidanov rent richting de bal. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz speelt de bal door. Klungelig pakt Wars de bal. Wars draait met de bal, schiet en ... Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Burek kopt de bal weg. Daar is Łokietek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:4

88e minuut.
Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz probeert naar een medespeler te passen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muzek krijgt zijn hoofd ertegen. Abadan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 61%, FC JANOW 39%.
FC Zbrosławice - FC JANOW 3:4