Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JANOW FC Zbrosławice
GTC Tactiek 343
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 49
uitmuntend Schieten solide
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Bertoche rent richting de bal. Bertoche passt de bal zonder na te denken. Abadan speelt de bal door. Łokietek rent richting de bal. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Laraignee geeft een hoge lob. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:0

7e minuut.
Górski rent richting de bal. Górski passt de bal met de wreef. Moldani probeert naar een medespeler te passen. Wars heeft problemen om de bal te vangen. Wars haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Łokietek is nu in balbezit. Willimburgh verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh geeft een lange en hoge pass. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abadan trapt de bal weg. Bertoche kopt de bal weg. Vespi met een sublieme pass. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... Felczak bokst de bal weg.

15e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars passt de bal in één keer door. Vidanov rent richting de bal. Maśnica onderschept slim de pass. Maśnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chromik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babati met de inworp. Vespi geeft een lange en hoge pass. Górski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:1

21e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Gábris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábris passt de bal in één keer door. Badea is nu in balbezit. Badea passt de bal in één keer door. Felczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Moldani is nu in balbezit. Moldani passt de bal in één keer door. Burek speelt de bal door. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maśnica rent richting de bal. Wars is nu in balbezit. Maśnica met een sublieme pass. Łokietek rent richting de bal. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespi passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... Carrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:2

33e minuut.
Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuszko is nu in balbezit. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea geeft een lange en hoge pass. Bertoche kopt de bal weg. Felczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 51%, FC Zbrosławice 49%.
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:3

48e minuut.
Inworp. Laraignee met de inworp. Vespi heeft problemen om de bal te vangen. Vespi geeft een hoge lob. Górski springt en kopt de bal. Felczak bokst de bal weg. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 1:4

60e minuut.
Kasiarz geeft een hoge lob. Krizsán kan de bal niet met de borst controleren. Wars rent richting de bal. Wars draait met de bal, schiet en ... Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 2:4

66e minuut.
Carrera speelt de bal door. Chromik met een sublieme pass. Górski rent richting de bal. Górski draait met de bal, schiet en ... Felczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Moldani rent richting de bal. Moldani passt de bal in één keer door. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Willimburgh de bal. Burek speelt de bal door. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - FC Zbrosławice 3:4

77e minuut.
Vidanov kan de bal niet met de borst controleren. Maśnica met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JANOW - FC Zbrosławice 4:4

83e minuut.
Badea met een sublieme pass. Laraignee rent richting de bal. Laraignee passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Górski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuszko met een sublieme pass. Vespi is nu in balbezit. Vespi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 52%, FC Zbrosławice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JANOW - FC Zbrosławice 4:4