Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole Szwarne chopcy
V liga Tactiek olek
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Pesík onderschept slim de pass. Pesík passt de bal met de wreef. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Mitra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Vondruška probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczyk kopt de bal weg. Cornelsen rent richting de bal. Udovčić onderschept slim de pass. Udovčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pesík verovert de bal door een tackle van achteren. Pesík passt de bal in één keer door. Suski is nu in balbezit. Šeat verovert de bal door een tackle van achteren. Šeat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Weimper geeft een lange en hoge pass. Price heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weimper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sabrok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 40%, Szwarne chopcy 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STAL Opole - Szwarne chopcy 0:0

47e minuut.
Suski onderschept slim de pass. Suski geeft een hoge lob. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel. Vondruška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper geeft een lange en hoge pass. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok schiet op doel. Vondruška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Szwarne chopcy 0:1

59e minuut.
Šeat heeft problemen om de bal te vangen. Šeat passt de bal zonder na te denken. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki schiet op doel. Küçükyılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Na een snelle pass probeert Burzawa de bal onder controle te krijgen. Benavente rent richting de bal. Benavente passt de bal in één keer door. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STAL Opole - Szwarne chopcy 1:1

65e minuut.
Crăciunoiu geeft een lange en hoge pass. Burzawa speelt de bal door. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Vondruška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Szwarne chopcy 1:2

66e minuut.
Benavente passt de bal in één keer door. Vehkamäki is nu in balbezit. Šeat rent richting de bal. Šeat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STAL Opole - Szwarne chopcy 2:2

69e minuut.
Neubeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikołajczyk. Mikołajczyk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dielmann de bal. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel. Na een snelle pass probeert Price de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Gordea komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smoleń komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Ankov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 38%, Szwarne chopcy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STAL Opole - Szwarne chopcy 2:2