Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szwarne chopcy FC Zbrosławice
olek Tactiek 424
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vespi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche draait met de bal, schiet en ... Subotić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 0:1

11e minuut.
Mikołajczyk onderschept slim de pass. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 1:1

16e minuut.
Weimper geeft een hoge lob. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk passt de bal met de wreef. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki draait met de bal, schiet en ... Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udovčić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Suski is nu in balbezit. Vidanov is nu in balbezit. Suski verovert de bal door een tackle van achteren. Suski geeft een lange en hoge pass. Sabrok springt en kopt de bal. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kubinyi geeft de bal voor. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati maakt een afschuwelijke overtreding. Babati is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Suski heeft problemen om de bal te vangen. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki speelt de bal door. Sabrok heeft problemen om de bal te vangen. Sabrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Laraignee de bal. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suski. Suski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Weimper kopt de bal weg. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić passt de bal zonder na te denken. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 52%, FC Zbrosławice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 1:1

48e minuut.
Mikołajczyk controleert de bal met de borst. Mikołajczyk geeft een hoge lob. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić schiet op doel. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 2:1

62e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Willimburgh ... Strafschop! Willimburgh krijgt een gele kaart. Udovčić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sabrok neemt zijn aanloop. Abadan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 3:1

68e minuut.
Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper geeft de bal voor. Morgado probeert de bal aan de voet te houden. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Abadan trapt de bal weg van het doel. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski geeft een hoge lob. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kubinyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tărşolea de bal. Vespi speelt de bal door. Bertoche kan de bal niet met de borst controleren. Bertoche haalt uit met een fantastische trap. Subotić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 59%, FC Zbrosławice 41%.
Szwarne chopcy - FC Zbrosławice 3:1