Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.091 [del]
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11924
Lechia Mysłowice Pszczółki
fantastico Tactiek głowna
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Runturambi passt de bal zonder na te denken. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radizlović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radizlović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Pszczółki 0:1

18e minuut.
Kravić met een sublieme pass. Lewkowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Runturambi. Runturambi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fortuna onderschept slim de pass. Fortuna speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Mysłowice - Pszczółki 1:1

36e minuut.
Radizlović probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy geeft de bal voor. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Camara kopt de bal weg. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel geeft de bal voor. Żeromski maakt een snoekduik en kopt de bal. Plăvoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuyckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Radizlović neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Pszczółki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 66%, Pszczółki 34%.
Lechia Mysłowice - Pszczółki 1:2

49e minuut.
Gorczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bucki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Parazzoli rent richting de bal. Parazzoli geeft de bal voor. Radizlović speelt de bal door. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy schiet op doel. Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Camara speelt de bal door. Kuyckx heeft problemen om de bal te vangen. Počina met een sublieme pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu bokst de bal weg.

68e minuut.
Bucki rent richting de bal. Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Camara geeft een lange en hoge pass. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Ayunlewfu bokst de bal weg. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. Ayunlewfu bokst de bal weg. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Počina passt de bal met de wreef. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czartoryski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel. Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Mysłowice - Pszczółki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 51%, Pszczółki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Mysłowice - Pszczółki 2:2