Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki STAL Opole
głowna Tactiek V liga
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Počina met een snelle inworp. Joó speelt de bal door. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Fabiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiniak geeft de bal voor. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy schiet op doel. Vondruška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Joó met een sublieme pass. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak met een sublieme pass. Radizlović heeft problemen om de bal te vangen. Radizlović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Parazzoli rent richting de bal. Vehkamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente met een sublieme pass. Vehkamäki controleert de bal met de borst. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Plăvoi bokst de bal weg.

43e minuut.
Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx kopt de bal weg. Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ankov is nu in balbezit. Joó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pesík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vehkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ... Plăvoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - STAL Opole 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 48%, STAL Opole 52%.
Pszczółki - STAL Opole 0:1

46e minuut.
Somlyódy probeert de bal aan de voet te houden. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Ankov is nu in balbezit. Ankov schiet op doel. Plăvoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dielmann is nu in balbezit. Dielmann passt de bal in één keer door. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki is nu in balbezit. Vehkamäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Plăvoi met een harde bal richting middenveld. Kuyckx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasiliu. Vasiliu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Dielmann passt de bal zonder na te denken. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov passt de bal zonder na te denken. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Benavente geeft een hoge lob. Kabel is nu in balbezit. Vasiliu onderschept slim de pass. Ankov rent richting de bal. Ankov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vasiliu met een sublieme pass. Vehkamäki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joó. Joó krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cornelsen is nu in balbezit. Cornelsen geeft de bal voor. Goertz heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki schiet op doel. Plăvoi bokst de bal weg. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - STAL Opole 0:2

84e minuut.
Camara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankov met een snelle inworp. Pesík geeft een lange en hoge pass. Vasiliu krijgt zijn hoofd ertegen. Plăvoi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 55%, STAL Opole 45%.
Pszczółki - STAL Opole 0:2