Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.091 [del]
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16571
Lechia Mysłowice FC JANOW
fantastico Tactiek GTC
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Inworp. Chromik met een snelle inworp. Moldani rent richting de bal. Moldani geeft een hoge lob. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Żeromski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Żeromski de bal. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Anioła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - FC JANOW 1:0

32e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Kolasa geeft de bal voor. Korbiel rent richting de bal. Korbiel geeft een hoge lob. Fortuna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravić is nu in balbezit. Kravić met een sublieme pass. Lieberam rent richting de bal. Lieberam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 42%, FC JANOW 58%.
Lechia Mysłowice - FC JANOW 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czartoryski met de inworp. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Kolasa kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Buitenspel voor Kolasa. Goede buitenspelval van de verdediging. Kościuszko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kurdić rent richting de bal. Kołodziej is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurdić. Kurdić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Lieberam verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera onderschept slim de pass. Carrera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kolasa de bal onder controle te krijgen. Lewkowicz geeft de bal voor. Anioła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Korbiel kan de bal niet met de borst controleren. Korbiel geeft een lange en hoge pass. Fortuna rent richting de bal. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Anioła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - FC JANOW 2:0

84e minuut.
Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz passt de bal in één keer door. Żeromski is nu in balbezit. Lieberam rent richting de bal. Lieberam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 44%, FC JANOW 56%.
Lechia Mysłowice - FC JANOW 2:0