Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JANOW Lechia Mysłowice
GTC Tactiek fantastico
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek onderschept slim de pass. Muzek draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - Lechia Mysłowice 1:0

8e minuut.
Gorczyński passt de bal met de wreef. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Korbiel passt de bal met de wreef. Lieberam rent richting de bal. Lieberam speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC JANOW - Lechia Mysłowice 1:1

16e minuut.
Carrera geeft een lange en hoge pass. Korbiel rent richting de bal. Korbiel passt de bal in één keer door. Żeromski rent richting de bal. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Anioła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski geeft een hoge lob. Fortuna kopt de bal weg. Żeromski heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. Anioła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kravić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burek met de inworp. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fortuna verovert de bal door een tackle van achteren. Fortuna probeert naar een medespeler te passen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski verovert de bal door een tackle van achteren. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fortuna geeft een lange en hoge pass. Gorczyński heeft problemen om de bal te vangen. Carrera is nu in balbezit. Gorczyński onderschept slim de pass. Gorczyński draait met de bal, schiet en ... Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 53%, Lechia Mysłowice 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JANOW - Lechia Mysłowice 1:1

52e minuut.
Czartoryski geeft de bal voor. Inworp. Koźmiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burek geeft een lange en hoge pass. Wars maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Anioła met een sublieme pass. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravić begaat een overtreding. Muzek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muzek kan niet meer verder spelen. Maśnica komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Czartoryski de bal. Łokietek onderschept slim de pass. Wars is nu in balbezit. Wars draait met de bal, schiet en ... Ayunlewfu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - Lechia Mysłowice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 50%, Lechia Mysłowice 50%.
FC JANOW - Lechia Mysłowice 2:1