Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuthFC Szwarne chopcy
ws Tactiek olek
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten excellent
weak Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Uzdowski met een sublieme pass. Weimper rent richting de bal. Weimper passt de bal in één keer door. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki schiet op doel. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostafiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:1

4e minuut.
Mikołajczyk onderschept slim de pass. Mikołajczyk met een sublieme pass. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:2

8e minuut.
Udovčić geeft een hoge lob. Suski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Udovčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:3

13e minuut.
Udovčić geeft een lange en hoge pass. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok draait met de bal, schiet en ... Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kanik met de inworp. Bergamo probeert naar een medespeler te passen. Kanik rent richting de bal. Weimper verovert de bal door een tackle van achteren. Weimper geeft de bal voor. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:4

17e minuut.
Ostafiński heeft problemen om de bal te vangen. Sabrok is nu in balbezit. Ostafiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabrok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mikołajczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bergamo is nu in balbezit. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper geeft een hoge lob. Udovčić kopt de bal weg. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sabrok rent richting de bal. Sabrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:5

43e minuut.
Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki geeft de bal voor. Kanik heeft problemen om de bal te vangen. Weimper rent richting de bal. Weimper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 69%, Szwarne chopcy 31%.
YuthFC - Szwarne chopcy 0:5

48e minuut.
Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Sabrok rent richting de bal. Maciocha begaat een overtreding. Maciocha krijgt een gele kaart. Sabrok raakt geblesseerd tijdens het duel. Suski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sabrok springt en kopt de bal. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichura is nu in balbezit. Suski begaat een overtreding. Suski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki passt de bal met de wreef. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burzawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burzawa met een snel genomen vrije trap. Sabrok rent richting de bal. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić schiet op doel. Deodoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Maciocha is nu in balbezit. Maciocha geeft de bal voor. Weimper geeft een lange en hoge pass. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weimper zal de hoekschop nemen. Sabrok krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:6

90e minuut.
Weimper onderschept slim de pass. Weimper met een sublieme pass. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - Szwarne chopcy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 65%, Szwarne chopcy 35%.
YuthFC - Szwarne chopcy 0:7