Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szwarne chopcy YuthFC
olek Tactiek ws
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen redelijk


29e minuut.
Sabrok rent richting de bal. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Udovčić kopt de bal weg. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Vojtekovszki speelt de bal door. Sabrok rent richting de bal. Sabrok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Subotić probeert naar een medespeler te passen. Vojtekovszki kopt de bal weg. Klungelig pakt ibn Mandione de bal. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić schiet op doel. Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Suski met een sublieme pass. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok haalt uit met een fantastische trap. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

39e minuut.
Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Vojtekovszki met een sublieme pass. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 1:0

42e minuut.
Weimper verovert de bal door een tackle van achteren. Weimper probeert naar een medespeler te passen. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 39%, YuthFC 61%.
Szwarne chopcy - YuthFC 2:0

46e minuut.
Udovčić speelt de bal door. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Udovčić de bal. Udovčić draait met de bal, schiet en ... Deodoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Deodoro probeert naar een medespeler te passen. Weimper kopt de bal weg. Udovčić rent richting de bal. Udovčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Küçükyılmaz onderschept slim de pass. Küçükyılmaz geeft de bal voor. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki passt de bal in één keer door. Sabrok rent richting de bal. Sabrok schiet op doel. Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 3:0

53e minuut.
Wichura verovert de bal door een tackle van achteren. Weimper met een sublieme pass. Vojtekovszki met een sublieme pass. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Weimper met een sublieme pass. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Mandione rent richting de bal. Udovčić onderschept slim de pass. Udovčić draait met de bal, schiet en ... Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 4:0

67e minuut.
Udovčić rent richting de bal. Udovčić passt de bal in één keer door. Weimper is nu in balbezit. Weimper geeft een hoge lob. Sabrok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Kanik kopt de bal weg. Suski met een sublieme pass. Sabrok rent richting de bal. Sabrok schiet op doel. Deodoro bokst de bal weg. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić draait met de bal, schiet en ... Deodoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 5:0

78e minuut.
Weimper geeft een lange en hoge pass. Sabrok kopt de bal weg. Udovčić rent richting de bal. Udovčić draait met de bal, schiet en ... Deodoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - YuthFC 6:0

82e minuut.
Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. King speelt de bal door. Tărşolea geeft een hoge lob. Udovčić controleert de bal met de borst. Udovčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Weimper met een snelle inworp. Suski geeft een hoge lob. Sabrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 34%, YuthFC 66%.
Szwarne chopcy - YuthFC 6:0