Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole Podolanka
V liga Tactiek nowa1
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Dielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dielmann passt de bal zonder na te denken. Pesík met een sublieme pass. Šeat rent richting de bal. Šeat draait met de bal, schiet en ... Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
van der Lem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Benavente met een sublieme pass. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu passt de bal met de wreef. Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Podolanka 1:0

37e minuut.
Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Geppert is nu in balbezit. Geppert speelt de bal door. Forc rent richting de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. Vondruška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Šeat probeert naar een medespeler te passen. Vehkamäki is nu in balbezit. Jałocha is nu in balbezit. Vehkamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkamäki schiet op doel. Kerremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benavente neemt de hoekschop. Šeat rent richting de bal. Šeat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cornelsen rent richting de bal. Cornelsen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilardini de bal. Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 37%, Podolanka 63%.
STAL Opole - Podolanka 1:0

47e minuut.
Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki schiet op doel. Kerremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Šeat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeat geeft een hoge lob. Benavente rent richting de bal. Benavente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente geeft de bal voor. de Quadros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šeat is nu in balbezit. Šeat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkamäki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benavente neemt de hoekschop. Šeat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Podolanka 2:0

71e minuut.
Neubeck passt de bal zonder na te denken. Bereau heeft problemen om de bal te vangen. Benavente rent richting de bal. Benavente haalt uit met een fantastische trap. Kerremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Podolanka 3:0

75e minuut.
Dielmann is nu in balbezit. Dielmann passt de bal in één keer door. Benavente rent richting de bal. Benavente schiet op doel. Kerremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Smoleń komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delibašić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 25%, Podolanka 75%.
STAL Opole - Podolanka 3:0