Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szwarne chopcy Lechia Mysłowice
olek Tactiek fantastico
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Mikołajczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kravić de bal. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki schiet op doel. Ayunlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lieberam de bal onder controle te krijgen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sabrok passt de bal in één keer door. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikołajczyk neemt de hoekschop. Udovčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chişcanu kan de bal niet met de borst controleren. Lieberam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea onderschept slim de pass. Kolasa onderschept slim de pass. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vojtekovszki speelt de bal door. Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper probeert naar een medespeler te passen. Sabrok rent richting de bal. Sabrok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kołodziej controleert de bal met de borst. Sabrok verovert de bal door een tackle van achteren. Sabrok passt de bal zonder na te denken. Udovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabrok is nu in balbezit. Sabrok schiet op doel. Ayunlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - Lechia Mysłowice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 47%, Lechia Mysłowice 53%.
Szwarne chopcy - Lechia Mysłowice 1:0

52e minuut.
Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Vojtekovszki verovert de bal door een tackle van achteren. Vojtekovszki probeert naar een medespeler te passen. Udovčić is nu in balbezit. Udovčić schiet op doel. Ayunlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Doeltrap. Labuda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kravić passt de bal in één keer door. Küçükyılmaz rent richting de bal. Fortuna onderschept slim de pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 55%, Lechia Mysłowice 45%.
Szwarne chopcy - Lechia Mysłowice 1:0