Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuthFC FC JANOW
ws Tactiek GTC
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten outstanding
poor Passen adequate
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Burek passt de bal zonder na te denken. Moldani is nu in balbezit. Moldani probeert naar een medespeler te passen. Muzek rent richting de bal. Muzek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie geeft een lange en hoge pass. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Wichura rent richting de bal. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichura verovert de bal door een tackle van achteren. Wichura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Suljagić speelt de bal door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński passt de bal met de wreef. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Suljagić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanik de bal. Kanik geeft de bal voor. Daar is Łokietek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łokietek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Suljagić probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński met een sublieme pass. Gîrbaciu rent richting de bal. Muzek verovert de bal door een tackle van achteren. Muzek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC JANOW 0:1

25e minuut.
Carrera geeft een hoge lob. Muzek kopt de bal weg. Ostafiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC JANOW 0:2

31e minuut.
Wars schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ostafiński de bal onder controle te krijgen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal in één keer door. Wichura bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maciocha is nu in balbezit. Muzek onderschept slim de pass. Muzek passt de bal met de wreef. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC JANOW 0:3

44e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moldani zal de hoekschop nemen. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deodoro trapt de bal weg van het doel. Burek kopt de bal weg. Łokietek rent richting de bal. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muzek rent richting de bal. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Deodoro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 58%, FC JANOW 42%.
YuthFC - FC JANOW 0:3

47e minuut.
Muzek passt de bal met de wreef. Ostafiński verovert de bal door een tackle van achteren. ibn Mandione kan de bal niet met de borst controleren. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek schiet op doel. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars haalt uit met een fantastische trap. Deodoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuthFC - FC JANOW 0:4

57e minuut.
Burek probeert naar een medespeler te passen. Wars rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ibn Mandione. ibn Mandione krijgt een gele kaart. Wars is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gîrbaciu met een sublieme pass. Wars is nu in balbezit. Wars speelt de bal door. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kościuszko geeft een hoge lob. Inworp. Bergamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wichura de bal. Wichura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tămâie passt de bal met de wreef. Koźmiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Wichura krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Chromik probeert de bal met de borst te controleren. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal zonder na te denken. Wichura is nu in balbezit. Wichura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera passt de bal met de wreef. Muzek rent richting de bal. Muzek schiet op doel. Deodoro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuthFC 53%, FC JANOW 47%.
YuthFC - FC JANOW 0:4