Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. KS CAMEL 2019
451 Tactiek new
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński passt de bal zonder na te denken. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pacułt kopt de bal weg. Cintezoi heeft problemen om de bal te vangen. Montalbán rent richting de bal. Montalbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 1:0

20e minuut.
Bulacia probeert naar een medespeler te passen. Kastoriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken verovert de bal door een tackle van achteren. Marken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 1:1

27e minuut.
Bulacia met een sublieme pass. Moliński is nu in balbezit. Moliński passt de bal zonder na te denken. Marken bereikt de bal nog maar net als eerste. Marken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kastoriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Kastoriadis geeft de bal voor. Hoàng Tiến rent richting de bal. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán draait met de bal, schiet en ... Tonati bokst de bal weg. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montalbán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Dachev geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Campo neemt de hoekschop. Dalipagić kopt de bal weg. Walczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Moliński met een sublieme pass. Salomão bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomão passt de bal met de wreef. Marken rent richting de bal. Marken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bulacia passt de bal met de wreef. Pacułt heeft problemen om de bal te vangen. Moliński geeft een hoge lob. Marken is nu in balbezit. Marken schiet op doel. Walczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kastoriadis kopt de bal weg. Salomão speelt de bal door. Marken rent richting de bal. Marken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 67%, KS CAMEL 2019 33%.
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 1:2

54e minuut.
Lusarreta met een sublieme pass. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh geeft de bal voor. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumessen met een sublieme pass. Salomão probeert naar een medespeler te passen. Marken is nu in balbezit. Marken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ignaczak speelt de bal door. Montalbán rent richting de bal. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán draait met de bal, schiet en ... Tonati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 2:2

73e minuut.
Quintana geeft de bal voor. Cintezoi speelt de bal door. Gnatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán schiet op doel. Tonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 57%, KS CAMEL 2019 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heyki F.C. - KS CAMEL 2019 2:2