Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Małogoszcz United Heyki F.C.
A.Fergusona 2 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Ignaczak is nu in balbezit. Ignaczak geeft een hoge lob. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mundev speelt de bal door. Zrnić is nu in balbezit. Pacułt met een sublieme pass. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 1:0

18e minuut.
Mundev onderschept slim de pass. Mundev met een sublieme pass. Albulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu geeft de bal voor. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Walczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński met een sublieme pass. Jeannin met een sublieme pass. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Walczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić verovert de bal door een tackle van achteren. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zrnić de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 2:0

37e minuut.
Puri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin onderschept slim de pass. Jeannin speelt de bal door. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Walczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 47%, Heyki F.C. 53%.
Małogoszcz United - Heyki F.C. 3:0

46e minuut.
Cabal komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fierli is nu in balbezit. Fierli passt de bal zonder na te denken. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zrnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Walczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 4:0

51e minuut.
Pacułt probeert de bal aan de voet te houden. Zrnić kopt de bal weg. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 5:0

54e minuut.
Fierli met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Dalipagić rent richting de bal. Zrnić verovert de bal door een tackle van achteren. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
van Dieren geeft een hoge lob. Biesiekierski probeert naar een medespeler te passen. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Walczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
van Dieren passt de bal in één keer door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin met een sublieme pass. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Quintana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meißner komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fierli rent richting de bal. Fierli met een sublieme pass. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić schiet op doel. Walczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 6:0

75e minuut.
Jeannin met de inworp. Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski geeft de bal voor. Zrnić springt en kopt de bal. Walczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 7:0

80e minuut.
Fierli rent richting de bal. Fierli passt de bal zonder na te denken. Mundev geeft een hoge lob. Zrnić rent richting de bal. Zrnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Venczel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Zrnić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacułt. Zrnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogiers komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walczuk trapt de bal weg van het doel. Ignaczak kopt de bal weg. Zrnić rent richting de bal. Zrnić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Heyki F.C. 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 35%, Heyki F.C. 65%.
Małogoszcz United - Heyki F.C. 8:0