Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miękkie Bolce TSV08`WROCŁAW
wsadzić bolca Tactiek ts2
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen good


13e minuut.
Tomaszuk geeft de bal voor. Florczyk is nu in balbezit. Zajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Zajdel geeft een lange en hoge pass. Futyma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Miękkie Bolce - TSV08`WROCŁAW 0:1

25e minuut.
Gibes geeft een lange en hoge pass. Zajdel kopt de bal weg. Daar is Tomaszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Pajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kaczorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bielczuk is nu in balbezit. Zajdel onderschept slim de pass. Zajdel geeft een hoge lob. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gibes de bal. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Parzonka onderschept slim de pass. Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko geeft een lange en hoge pass. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Żwirko kopt de bal weg. Sekwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Florczyk de bal. Futyma rent richting de bal. Futyma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Sendra passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tomaszuk de bal onder controle te krijgen. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Pajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sendra passt de bal in één keer door. Borejko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagietas. Bagietas krijgt een gele kaart. Borejko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabokrzycki komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Zajdel kopt de bal weg. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma speelt de bal door. Głazowski rent richting de bal. Głazowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 53%, TSV08`WROCŁAW 47%.
Miękkie Bolce - TSV08`WROCŁAW 0:1

67e minuut.
Gladysz is nu in balbezit. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko maakt een afschuwelijke overtreding. Żwirko krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zajdel passt de bal zonder na te denken. Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głazowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gladysz neemt zijn aanloop. Rębisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miękkie Bolce 61%, TSV08`WROCŁAW 39%.
Miękkie Bolce - TSV08`WROCŁAW 0:1