Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. Ks Zastalowskie
Wing masta Tactiek ., .
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Zsinka speelt de bal door. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft de bal voor. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Ks Zastalowskie 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Zsinka de bal. Büyükşen rent richting de bal. Büyükşen geeft een hoge lob. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zambrotta onderschept slim de pass. Einasto rent richting de bal. Einasto passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 32%, Ks Zastalowskie 68%.
Juventus Turyn F.C. - Ks Zastalowskie 1:0

48e minuut.
Rzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepa probeert naar een medespeler te passen. Einasto rent richting de bal. Einasto geeft de bal voor. Sályi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zsinka passt de bal zonder na te denken. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng passt de bal met de wreef. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Ellul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zsinka passt de bal zonder na te denken. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft de bal voor. Manfreto krijgt zijn hoofd ertegen. Ellul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Ks Zastalowskie 2:0

59e minuut.
Migiakis rent richting de bal. Pujades speelt de bal door. Daar is Bentein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentein passt de bal met de wreef. Quang Thắng geeft een hoge lob. Ellul bokst de bal weg.

76e minuut.
Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke speelt de bal door. Bentein rent richting de bal. Bentein geeft een hoge lob. Manfreto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - Ks Zastalowskie 3:0

81e minuut.
Bentein met een sublieme pass. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu begaat een overtreding. Manfreto raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwiecień wilt de vrije trap nemen. Ellul bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rzepa heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft een hoge lob. Manfreto heeft problemen om de bal te vangen. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 37%, Ks Zastalowskie 63%.
Juventus Turyn F.C. - Ks Zastalowskie 3:0