Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA K.S. Metalowiec Ł-ce
532 Tactiek bnm
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 48
weak Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Docherty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Corzo rent richting de bal. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán geeft een lange en hoge pass. Macierewicz rent richting de bal. Macierewicz passt de bal in één keer door. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:1

6e minuut.
Kiełczykowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mischo. Kiełczykowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzhambazov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gibes maakt een snoekduik en kopt de bal. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty passt de bal zonder na te denken. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Corvalán rent richting de bal. Corvalán passt de bal met de wreef. Žatecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes verovert de bal door een tackle van achteren. Gibes geeft een hoge lob. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz speelt de bal door. Daar is Gibes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:1

26e minuut.
Docherty is nu in balbezit. Docherty passt de bal met de wreef. Corzo is nu in balbezit. Corzo draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:2

30e minuut.
Mischo verovert de bal door een tackle van achteren. Mischo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Docherty de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:3

31e minuut.
Daar is Gibes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty met een sublieme pass. Mischo rent richting de bal. Mischo draait met de bal, schiet en ... Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:4

32e minuut.
Kiełczykowski rent richting de bal. Corzo onderschept slim de pass. Corzo geeft een lange en hoge pass. Docherty is nu in balbezit. Docherty draait met de bal, schiet en ... Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mischo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Corzo met een sublieme pass. Docherty rent richting de bal. Docherty met een sublieme pass. Mischo is nu in balbezit. Mischo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mischo geeft een hoge lob. Docherty maakt een snoekduik en kopt de bal. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:5

40e minuut.
Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Žatecký kopt de bal weg. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo draait met de bal, schiet en ... Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:6

41e minuut.
Konopelski passt de bal met de wreef. Mischo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Docherty is nu in balbezit. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo onderschept slim de pass. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:7

43e minuut.
Žatecký geeft een lange en hoge pass. Tararache probeert de bal met de borst te controleren. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 65%, K.S. Metalowiec Ł-ce 35%.
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:7

47e minuut.
Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski passt de bal in één keer door. Docherty is nu in balbezit. Docherty draait met de bal, schiet en ... Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:8

54e minuut.
Asani is nu in balbezit. Kiełczykowski onderschept slim de pass. Žatecký schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Žatecký moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Žatecký schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Konopelski geeft de bal voor. Docherty rent richting de bal. Mischo rent richting de bal. Mischo schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:9

59e minuut.
Corvalán verovert de bal door een tackle van achteren. Corvalán geeft een lange en hoge pass. Mischo probeert naar een medespeler te passen. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Katan is nu in balbezit. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo probeert naar een medespeler te passen. Mischo is nu in balbezit. Mischo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Asani onderschept slim de pass. Asani passt de bal zonder na te denken. Docherty rent richting de bal. Mischo rent richting de bal. Mischo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urlovic speelt de bal door. Katan probeert naar een medespeler te passen. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:10

68e minuut.
Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty geeft de bal voor. Klungelig pakt Mischo de bal. Mischo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:11

75e minuut.
Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo passt de bal met de wreef. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:12

79e minuut.
Dandar kopt de bal weg. Corzo rent richting de bal. Corzo passt de bal met de wreef. Daar is Docherty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docherty haalt uit met een fantastische trap. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopelski is nu in balbezit. Konopelski passt de bal in één keer door. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru geeft de bal voor. Macierewicz kopt de bal weg. Yankov geeft de bal voor. Mischo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Katan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corzo de bal. Corzo probeert naar een medespeler te passen. Mischo is nu in balbezit. Mischo draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg. Daar is Tararache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Corzo is nu in balbezit. Corzo passt de bal met de wreef. Mischo is nu in balbezit. Mischo draait met de bal, schiet en ... Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 71%, K.S. Metalowiec Ł-ce 29%.
MKS MEWA - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:13