Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.101 [del]
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10114
B10 Fc Legia CWKS
442off Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


17e minuut.
Osetek rent richting de bal. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Berezowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araníbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Garibbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Miošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miošević passt de bal in één keer door. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Przeczek met de inworp. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski geeft een lange en hoge pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Garibbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 1:0

35e minuut.
Vučetić rent richting de bal. Vučetić geeft een lange en hoge pass. Araníbar kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 2:0

42e minuut.
Przeczek kopt de bal weg. Berezowski rent richting de bal. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Osetek probeert de bal aan de voet te houden. Garibbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Lin geeft de bal voor. Berezowski probeert de bal aan de voet te houden. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 55%, Fc Legia CWKS 45%.
B10 - Fc Legia CWKS 3:0

51e minuut.
Djurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski passt de bal in één keer door. Chaushev probeert naar een medespeler te passen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft de bal voor. Runiahue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 3:1

53e minuut.
Chaushev probeert de bal aan de voet te houden. Vučetić speelt de bal door. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. Garibbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tasca is nu in balbezit. Tasca geeft een lange en hoge pass. Miošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miošević geeft een lange en hoge pass. Nhật Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Przeczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobierajski met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vučetić kopt de bal weg. Doboş probeert de bal met de borst te controleren. Przeczek speelt de bal door. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Garibbo bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kláda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Vučetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučetić passt de bal zonder na te denken. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Vučetić met de inworp. Lin controleert de bal met de borst. Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić passt de bal met de wreef. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Garibbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 4:1

80e minuut.
Kláda met een sublieme pass. Daar is Nhật Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zizhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Minh onderschept slim de pass. Nhật Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Giménez met de inworp. Przeczek met een sublieme pass. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Djurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Djurovski geeft een hoge lob. Garibbo bokst de bal weg. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Garibbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 5:1

90e minuut.
Doboş passt de bal in één keer door. Przeczek rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobierajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przeczek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - Fc Legia CWKS 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 36%, Fc Legia CWKS 64%.
B10 - Fc Legia CWKS 6:1