Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mordercy B10
liga 5-3-2 Tactiek 442off
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 48
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen good


14e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Citteri stond buitenspel. Vučetić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Araníbar kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - B10 0:1

21e minuut.
Grazioli geeft de bal voor. Vučetić rent richting de bal. Kakavas onderschept slim de pass. Citteri is nu in balbezit. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zizhen rent richting de bal. Zizhen passt de bal zonder na te denken. Przeczek speelt de bal door. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Lagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - B10 0:2

31e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez geeft een hoge lob. Perotti heeft problemen om de bal te vangen. Perotti geeft een hoge lob. Citteri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Vučetić probeert de bal met de borst te controleren. Vučetić geeft de bal voor. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 65%, B10 35%.
Mordercy - B10 0:2

47e minuut.
Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vučetić de bal. Lin rent richting de bal. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Swing verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swing. Swing krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Moscalu passt de bal in één keer door. Vučetić rent richting de bal. Vučetić speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Lagos bokst de bal weg.

90e minuut.
Zanini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakavas rent richting de bal. Kakavas probeert naar een medespeler te passen. Perotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perotti schiet op doel. Runiahue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - B10 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 55%, B10 45%.
Mordercy - B10 1:2