Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bocianowo Team Tsubasa
352 Tactiek taktyka2
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten formidable
very good Passen good
very good Verdedigen solid


18e minuut.
Vuletić rent richting de bal. Vuletić passt de bal in één keer door. Guţu is nu in balbezit. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Caiato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Abut verovert de bal door een tackle van achteren. Abut geeft een lange en hoge pass. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Müggeli geeft de bal voor. Żyrkowski kopt de bal weg. Krzewiński heeft problemen om de bal te vangen. Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biffi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Biffi passt de bal in één keer door. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli speelt de bal door. Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli passt de bal met de wreef. Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:0

35e minuut.
Pasieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... Réczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:1

45e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Bonilla speelt de bal door. Müggeli is nu in balbezit. Estève onderschept slim de pass. Estève geeft de bal voor. Réczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 48%, Team Tsubasa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:1

53e minuut.
Lomasto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Abut heeft problemen om de bal te vangen. Pasieczny begaat een overtreding. Pasieczny krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek passt de bal in één keer door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Réczi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Lutka rent richting de bal. Rolha onderschept slim de pass. Rolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:2

59e minuut.
Faliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regosz. Faliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Faliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şoiman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Guţu de bal. Guţu geeft een lange en hoge pass. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Réczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:3

71e minuut.
Müggeli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lomasto de bal. Lomasto speelt de bal door. Daar is Abut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu geeft een hoge lob. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński onderschept slim de pass. Faliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 53%, Team Tsubasa 47%.
FC Bocianowo - Team Tsubasa 1:3