Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC KP Bydgoszcz
meczyk Tactiek moja2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Bihun geeft een hoge lob. Wattamaleo kopt de bal weg. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garguła de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Bihun met een snelle inworp. Gaudyn geeft de bal voor. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Salazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 1:0

41e minuut.
Bachhäubl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verplaetse met een sublieme pass. Górek probeert de bal met de borst te controleren. Górek haalt uit met een fantastische trap. Garbers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 39%, KP Bydgoszcz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 1:1

58e minuut.
Gaudyn speelt de bal door. Bełtek rent richting de bal. Bełtek geeft een hoge lob. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap. Salazar bokst de bal weg. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 2:1

61e minuut.
Bachhäubl bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek is nu in balbezit. Bachhäubl begaat een overtreding. Bachhäubl krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bobrunka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bihun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaudyn geeft de bal voor. Wattamaleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bachhäubl rent richting de bal. Bajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajski probeert naar een medespeler te passen. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 2:2

72e minuut.
Gaudyn kopt de bal weg. Bihun is nu in balbezit. Bihun met een sublieme pass. Wattamaleo heeft problemen om de bal te vangen. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Widerski kopt de bal weg. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Garbers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajski rent richting de bal. Bajski haalt uit met een fantastische trap. Garbers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bełtek is nu in balbezit. Widerski verovert de bal door een tackle van achteren. Widerski geeft de bal voor. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 50%, KP Bydgoszcz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTA JANOWIEC - KP Bydgoszcz 2:2