Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jaworzno Koksokery
442 Tactiek yyyyy
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 41.6
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Brachmański met een sublieme pass. Stanuch kopt de bal weg. Grubizna heeft problemen om de bal te vangen. Corstjens rent richting de bal. Corstjens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wierzba geeft de bal voor. Daar is Canpolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gochev kopt de bal weg. Corstjens rent richting de bal. Corstjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera met een sublieme pass. Corstjens rent richting de bal. Corstjens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Roztworowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewera met een sublieme pass. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Czekański rent richting de bal. Lewera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera passt de bal met de wreef. Corstjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Corstjens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tomasson is nu in balbezit. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev draait met de bal, schiet en ... Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Canpolat de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Koksokery 0:1

43e minuut.
Gochev speelt de bal door. Corstjens rent richting de bal. Somogyi onderschept slim de pass. Mojžíš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojžíš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 59%, Koksokery 41%.
GKS Jaworzno - Koksokery 0:1

48e minuut.
Cieślar is nu in balbezit. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna rent richting de bal. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev schiet op doel. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Danecki verovert de bal door een tackle van achteren. Danecki geeft de bal voor. Gochev is nu in balbezit. Gochev schiet op doel. Brachmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gochev geeft een lange en hoge pass. Czekański rent richting de bal. Czekański speelt de bal door. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Michnikowski trapt de bal weg van het doel. Kiemlicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wierzba de bal onder controle te krijgen. Pejušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mojžíš met een sublieme pass. Corstjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Corstjens passt de bal zonder na te denken. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cieślar verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślar met een sublieme pass. Opałka is nu in balbezit. Pejušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pejušić schiet op doel. Vujković bokst de bal weg.

88e minuut.
Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera probeert naar een medespeler te passen. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev schiet op doel. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gawlicki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Grubizna de bal. Mojžíš rent richting de bal. Mojžíš schiet op doel. Michnikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Brachmański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 50%, Koksokery 50%.
GKS Jaworzno - Koksokery 0:1