Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC Żbiki2008
meczyk Tactiek nsob3
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
González Flores rent richting de bal. Sahakyan met een sublieme pass. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Papadopol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 1:0

8e minuut.
Bianchini kopt de bal weg. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun passt de bal zonder na te denken. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
van der Doelen probeert naar een medespeler te passen. Bełtek rent richting de bal. Bełtek geeft een hoge lob. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
González Flores met een sublieme pass. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun passt de bal met de wreef. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bihun is nu in balbezit. Bihun geeft de bal voor. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tossuti heeft problemen om de bal te vangen. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores probeert naar een medespeler te passen. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Papadopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bihun rent richting de bal. Bihun passt de bal zonder na te denken. Bianchini rent richting de bal. Wattamaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Papadopol bokst de bal weg. González Flores is nu in balbezit. Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González Flores is nu in balbezit. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Merda de bal. Revert met een sublieme pass. Merda met een sublieme pass. Klungelig pakt Lardo de bal. Lardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 40%, Żbiki2008 60%.
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 2:0

46e minuut.
Baierle komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lardo geeft een hoge lob. Baierle kopt de bal weg. Lardo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baixech geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baierle springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Daar is Zirong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wattamaleo is nu in balbezit. Zirong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zirong krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gaudyn geeft een hoge lob. González Flores kopt de bal weg. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 3:0

69e minuut.
Bianchini geeft een lange en hoge pass. Baierle kopt de bal weg. Elčík heeft problemen om de bal te vangen. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossuti onderschept slim de pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ... Papadopol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 4:0

76e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Revert verovert de bal door een tackle van achteren. Revert geeft een hoge lob. Wattamaleo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 5:0

84e minuut.
Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Nechită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zirong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirong geeft een hoge lob. Garbers bokst de bal weg. Baierle is nu in balbezit. Baierle draait met de bal, schiet en ... Garbers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 47%, Żbiki2008 53%.
SPARTA JANOWIEC - Żbiki2008 5:0