Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka KP Bydgoszcz
moja 433 Tactiek moja2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Vergueiro passt de bal in één keer door. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Viehweg begaat een overtreding. Viehweg krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Verplaetse kopt de bal weg. Klungelig pakt Briscas de bal. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap. Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 0:1

5e minuut.
Viehweg passt de bal in één keer door. Gtari is nu in balbezit. Gtari passt de bal in één keer door. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Pfister bokst de bal weg. Paal!

7e minuut.
Bajski passt de bal zonder na te denken. Verplaetse probeert naar een medespeler te passen. Górek is nu in balbezit. Górek haalt uit met een fantastische trap. Briscas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 0:2

9e minuut.
Inworp. Widerski met de inworp. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft een lange en hoge pass. Bajski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Verplaetse kopt de bal weg. Briscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscas passt de bal in één keer door. Voltolini rent richting de bal. Voltolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een hoge lob. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap. Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse onderschept slim de pass. Verplaetse met een sublieme pass. Bajski is nu in balbezit. Bajski haalt uit met een fantastische trap. Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pfister speelt de bal door. Viehweg kopt de bal weg. Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek is nu in balbezit. Górek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bajski rent richting de bal. Bajski passt de bal met de wreef. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek schiet op doel. Pfister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 59%, KP Bydgoszcz 41%.
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 0:3

47e minuut.
Wasilewski onderschept slim de pass. Widerski met een sublieme pass. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft een hoge lob. Bajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vergueiro kopt de bal weg. Gtari is nu in balbezit. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański geeft een hoge lob. Cosma krijgt zijn hoofd ertegen. Salazar bokst de bal weg. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 1:3

54e minuut.
Saroyan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hooydonk met een snelle inworp. Wasilewski rent richting de bal. Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Widerski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saroyan de bal. Verplaetse is nu in balbezit. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Trojanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viehweg de bal. Viehweg geeft de bal voor. Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăptărosu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Viehweg geeft een hoge lob. Bajski kopt de bal weg. Verplaetse rent richting de bal. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Górek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gtari speelt de bal door. Verplaetse is nu in balbezit. Vergueiro is nu in balbezit. Górek rent richting de bal. Górek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Hausser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausser speelt de bal door. Bobrunka geeft een hoge lob. Górek is nu in balbezit. Górek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 58%, KP Bydgoszcz 42%.
Pireus Buczka - KP Bydgoszcz 1:3