Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jaworzno Zagłębie S-ec
442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 49.7
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Canpolat is nu in balbezit. Canpolat geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejušić rent richting de bal. Pejušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kubisch is nu in balbezit. Kubisch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michnikowski de bal. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Qassemi passt de bal met de wreef. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Martins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:1

16e minuut.
Qassemi verovert de bal door een tackle van achteren. Qassemi geeft een hoge lob. Grubizna kopt de bal weg. Kubisch rent richting de bal. Kubisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:2

18e minuut.
Çopan passt de bal in één keer door. Daar is Seppar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seppar passt de bal met de wreef. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski geeft een hoge lob. Seppar geeft een hoge lob. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petcu trapt de bal weg. Cieślar is nu in balbezit. Seppar onderschept slim de pass. Seppar passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Seppar kopt de bal weg. Martins is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Grubizna ... Strafschop! Directe rode kaart, Grubizna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grubizna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Martins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubizna geeft een lange en hoge pass. Çopan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Brachmański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 71%, Zagłębie S-ec 29%.
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:3

47e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:4

54e minuut.
Michnikowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qassemi met een snelle inworp. Klungelig pakt Çopan de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martins maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:5

56e minuut.
Petcu trapt de bal weg. Seppar kopt de bal weg. Kubisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koenders is nu in balbezit. Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi met een sublieme pass. Pejušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Çopan speelt de bal door. Qassemi rent richting de bal. Qassemi passt de bal zonder na te denken. Çopan met een sublieme pass. Martins heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:6

66e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson passt de bal met de wreef. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Çopan passt de bal met de wreef. Koenders bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenders passt de bal met de wreef. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petcu trapt de bal weg van het doel. Cieślar is nu in balbezit. Qassemi verovert de bal door een tackle van achteren. Qassemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:7

78e minuut.
Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson onderschept slim de pass. Fjölnisson geeft een hoge lob. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Canpolat is nu in balbezit. Canpolat geeft een hoge lob. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:8

87e minuut.
Çopan rent richting de bal. Çopan passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:9

88e minuut.
Kiemlicz kan de bal niet met de borst controleren. Çopan onderschept slim de pass. Çopan passt de bal met de wreef. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jaworzno 58%, Zagłębie S-ec 42%.
GKS Jaworzno - Zagłębie S-ec 0:9