Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka SPARTA JANOWIEC
moja 433 Tactiek meczyk
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 59.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Revert geeft een hoge lob. Saroyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Flores is nu in balbezit. González Flores draait met de bal, schiet en ... Pfister probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 0:1

22e minuut.
Trojanowski is nu in balbezit. Wattamaleo onderschept slim de pass. Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bachhäubl passt de bal zonder na te denken. Bihun met een sublieme pass. Trojanowski speelt de bal door. Daar is González Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Pfister bokst de bal weg.

27e minuut.
Saroyan geeft de bal voor. Inworp. Revert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański geeft de bal voor. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bihun passt de bal met de wreef. Wattamaleo rent richting de bal. González Flores is nu in balbezit. González Flores schiet op doel. Pfister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 0:2

33e minuut.
Huinca passt de bal met de wreef. Revert geeft een hoge lob. Trojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Hirsiger bokst de bal weg.

39e minuut.
Castelletti geeft een lange en hoge pass. Bachhäubl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachhäubl probeert naar een medespeler te passen. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pfister bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 66%, SPARTA JANOWIEC 34%.
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 0:2

49e minuut.
Trojanowski onderschept slim de pass. Trojanowski passt de bal zonder na te denken. Teletubiański met een sublieme pass. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bachhäubl passt de bal zonder na te denken. Bihun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saroyan de bal. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pfister trapt de bal weg. Vergueiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Huinca de bal. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

54e minuut.
Daar is Castelletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wattamaleo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castelletti. Castelletti krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gaudyn geeft de bal voor. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wattamaleo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pfister bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Wattamaleo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 0:3

72e minuut.
Elčík passt de bal zonder na te denken. Huinca heeft problemen om de bal te vangen. Hausser is nu in balbezit. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 1:3

73e minuut.
Daar is Trojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wattamaleo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trojanowski. Trojanowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bihun met de inworp. Gaudyn geeft de bal voor. González Flores is nu in balbezit. González Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bihun probeert naar een medespeler te passen. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trojanowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Bihun onderschept slim de pass. Bihun geeft een lange en hoge pass. Castelletti verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores kan de bal niet met de borst controleren. González Flores draait met de bal, schiet en ... Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Maciaszczyk geeft de bal voor. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Wattamaleo is nu in balbezit. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pfister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 67%, SPARTA JANOWIEC 33%.
Pireus Buczka - SPARTA JANOWIEC 1:3