Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksokery Zagłębie S-ec
yyyyy Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Demi rent richting de bal. Demi passt de bal in één keer door. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ... Vujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Zagłębie S-ec 0:1

15e minuut.
Gochev onderschept slim de pass. Gochev speelt de bal door. Naruszko rent richting de bal. Naruszko schiet op doel. Pocotó probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koksokery - Zagłębie S-ec 1:1

19e minuut.
Roztworowski geeft een lange en hoge pass. Pocotó speelt de bal door. Holewiński rent richting de bal. Gochev onderschept slim de pass. Gochev draait met de bal, schiet en ... Petcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Seppar onderschept slim de pass. Seppar probeert naar een medespeler te passen. Stanuch is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Holewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev onderschept slim de pass. Gochev schiet op doel. Petcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moczygęba passt de bal in één keer door. Stanuch rent richting de bal. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Naruszko de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap. Petcu bokst de bal weg. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Stanuch kopt de bal weg. Kubisch rent richting de bal. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kubisch met een sublieme pass. Demi rent richting de bal. Demi met een sublieme pass. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Vujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Zagłębie S-ec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 59%, Zagłębie S-ec 41%.
Koksokery - Zagłębie S-ec 1:2

51e minuut.
Demi passt de bal in één keer door. Çopan heeft problemen om de bal te vangen. Mojžíš begaat een overtreding. Çopan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çopan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó probeert naar een medespeler te passen. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Petcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Roztworowski geeft de bal voor. Inworp. Qassemi met de inworp. Klungelig pakt Çopan de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Vujković bokst de bal weg.

65e minuut.
Seppar met een sublieme pass. Demi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka maakt een afschuwelijke overtreding. Opałka krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Roztworowski probeert naar een medespeler te passen. Lewera rent richting de bal. Lewera passt de bal met de wreef. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gochev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naruszko is nu in balbezit. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Petcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koksokery - Zagłębie S-ec 2:2

73e minuut.
Çopan rent richting de bal. Roztworowski onderschept slim de pass. Roztworowski passt de bal in één keer door. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 54%, Zagłębie S-ec 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koksokery - Zagłębie S-ec 2:2