Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka Żbiki2008
1 Tactiek nsob3
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Hausser rent richting de bal. Hausser passt de bal met de wreef. Zirong rent richting de bal. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Cosma schiet op doel. Daar is Vergueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ... Papadopol bokst de bal weg. Bianchini heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Żbiki2008 1:0

14e minuut.
Daar is Briscas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański rent richting de bal. Lardo begaat een overtreding. Lardo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hooydonk kopt de bal weg. Vergueiro is nu in balbezit. Bălţatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălţatu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vergueiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sahakyan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voltolini met de inworp. Orasniemi geeft een hoge lob. Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Saroyan geeft een hoge lob. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergueiro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hausser kopt de bal weg. Baixech speelt de bal door. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ... Zirong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cosma passt de bal zonder na te denken. Hausser is nu in balbezit. Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sahakyan de bal. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Żbiki2008 2:0

45e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 52%, Żbiki2008 48%.
Pireus Buczka - Żbiki2008 2:0

50e minuut.
Nechită met een sublieme pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski passt de bal met de wreef. Lardo rent richting de bal. Lardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Żbiki2008 2:1

62e minuut.
Nechită geeft een lange en hoge pass. Briscas rent richting de bal. Lardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pfister met een harde bal richting middenveld. Nechită controleert de bal met de borst. Maciaszczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nechită wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Orasniemi is nu in balbezit. Lardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lardo probeert naar een medespeler te passen. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Górski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro passt de bal met de wreef. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser draait met de bal, schiet en ... Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Baixech speelt de bal door. Nechită speelt de bal door. Górski speelt de bal door. Lardo rent richting de bal. Lardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zirong met een sublieme pass. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft een hoge lob. Lardo is nu in balbezit. Lardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Briscas kopt de bal weg. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 58%, Żbiki2008 42%.
Pireus Buczka - Żbiki2008 2:1