Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żbiki2008 Pireus Buczka
nsob3 Tactiek moja normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Baixech rent richting de bal. Baixech passt de bal zonder na te denken. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită geeft de bal voor. Lardo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Nechită passt de bal zonder na te denken. Górski is nu in balbezit. Górski met een sublieme pass. Lardo rent richting de bal. Lardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pfister trapt de bal weg. Cosma kopt de bal weg. Zirong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cosma heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosma zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Papadopol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 0:1

10e minuut.
Castelletti met een sublieme pass. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu geeft de bal voor. Lardo springt en kopt de bal. Pfister werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zirong speelt de bal door. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Lardo is nu in balbezit. Lardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Briscas passt de bal zonder na te denken. Bălţatu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briscas. Briscas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cosma rent richting de bal. Zirong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cosma raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hausser maakt een snoekduik en kopt de bal. Papadopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cosma rent richting de bal. Nechită rent richting de bal. Vergueiro speelt de bal door. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Górski rent richting de bal. Trojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lardo onderschept slim de pass. Górski is nu in balbezit. Górski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Lardo rent richting de bal. Lardo schiet op doel. Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Lardo is nu in balbezit. Briscas rent richting de bal. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Górski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 1:1

40e minuut.
Saroyan komt het veld opgelopen. Cosma met een sublieme pass. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lardo. Lardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 36%, Pireus Buczka 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żbiki2008 - Pireus Buczka 1:1

46e minuut.
Sinanoğlu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Górski passt de bal met de wreef. Lardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briscas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lardo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 2:1

55e minuut.
Hooydonk probeert de bal aan de voet te houden. Nechită speelt de bal door. Górski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lardo rent richting de bal. Lardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Górski is nu in balbezit. Górski passt de bal met de wreef. Lardo rent richting de bal. Lardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lardo passt de bal in één keer door. Castelletti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Górski de bal. Górski draait met de bal, schiet en ... Pfister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 3:1

64e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Hausser de bal. Tossuti met een sublieme pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski draait met de bal, schiet en ... Pfister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 4:1

83e minuut.
Baixech is nu in balbezit. Baixech geeft een hoge lob. Daar is Górski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Pireus Buczka 5:1

83e minuut.
Hausser met een sublieme pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Górski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cosma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cosma kan niet meer verder spelen. Lăptărosu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 44%, Pireus Buczka 56%.
Żbiki2008 - Pireus Buczka 5:1