Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTA JANOWIEC Koksokery
meczyk Tactiek yyyyy
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Varjas de bal. Varjas geeft de bal voor. González Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
González Flores kopt de bal weg. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo passt de bal zonder na te denken. González Flores rent richting de bal. González Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gawlicki passt de bal met de wreef. Gochev rent richting de bal. Mojžíš met een sublieme pass. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Varjas met een sublieme pass. Danecki heeft problemen om de bal te vangen. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 1:0

41e minuut.
Lewera rent richting de bal. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres speelt de bal door. Klungelig pakt Wattamaleo de bal. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 36%, Koksokery 64%.
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 1:0

49e minuut.
Anton is nu in balbezit. Varjas is nu in balbezit. Varjas geeft een hoge lob. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo schiet op doel. Vujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 2:0

49e minuut.
González Flores onderschept slim de pass. González Flores geeft een hoge lob. Wattamaleo rent richting de bal. Wattamaleo draait met de bal, schiet en ... Vujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 3:0

55e minuut.
Ledesma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manche`. Babik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Babik kan niet meer verder spelen. Dobrowolski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. González Flores rent richting de bal. Opałka begaat een overtreding. Opałka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Varjas passt de bal in één keer door. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 4:0

87e minuut.
Gochev kan de bal niet met de borst controleren. Huinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca geeft een lange en hoge pass. González Flores is nu in balbezit. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Vujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton passt de bal met de wreef. Cáceres met een sublieme pass. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattamaleo haalt uit met een fantastische trap. Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ... Vujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTA JANOWIEC 40%, Koksokery 60%.
SPARTA JANOWIEC - Koksokery 5:0