Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bear Danzig Stalowe United
Normal Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 38.1
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


9e minuut.
Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski passt de bal in één keer door. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Stalowe United 0:1

14e minuut.
Tiesuo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rynkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Chachuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rynkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brownhill. Brownhill krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Petragallo onderschept slim de pass. Petragallo probeert naar een medespeler te passen. Svědínek rent richting de bal. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel. Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Petragallo probeert naar een medespeler te passen. van Lent rent richting de bal. van Lent met een sublieme pass. Svědínek rent richting de bal. Svědínek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tiesuo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussendörfer begaat een overtreding. Ciemski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciemski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mannino is nu in balbezit. Mannino geeft een hoge lob. Badev kopt de bal weg. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salapasidis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Stalowe United 0:2

39e minuut.
Mannino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ciemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badev is nu in balbezit. Badev draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 68%, Stalowe United 32%.
Bear Danzig - Stalowe United 0:2

46e minuut.
Daar is Brownhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brownhill geeft een hoge lob. Rodríguez Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Chachuła rent richting de bal. Met opzet legt Mannino zijn tegenspeler op de grond. Mannino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Svědínek kopt de bal weg. Hussendörfer heeft problemen om de bal te vangen. van Lent begaat een overtreding. van Lent krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hupperts rent richting de bal. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer geeft een hoge lob. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Stalowe United 1:2

84e minuut.
van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petragallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Popiełuszko trapt de bal weg. Mannino is nu in balbezit. Malczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Malczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mannino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mannino kan niet meer verder spelen. Kupczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 67%, Stalowe United 33%.
Bear Danzig - Stalowe United 1:2