Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony Baszta Zawada
new Tactiek Główna
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Pyörret geeft de bal voor. Krišpinský met een sublieme pass. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Baszta Zawada 1:0

7e minuut.
Pora speelt de bal door. Klungelig pakt Miklosik de bal. Miklosik passt de bal zonder na te denken. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Figallo passt de bal in één keer door. Rodríguez Antón speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - Baszta Zawada 1:1

14e minuut.
Jabłko speelt de bal door. Ciobănescu speelt de bal door. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Miklosik heeft problemen om de bal te vangen. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Keqiang kopt de bal weg. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Škipina. Pora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Belestrieri geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón passt de bal zonder na te denken. Miklosik rent richting de bal. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pora onderschept slim de pass. Figallo met een sublieme pass. Rodríguez Antón speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Figallo passt de bal in één keer door. Ebert speelt de bal door. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Škipina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Somorjai komt het veld opgelopen. Ebert wilt de vrije trap nemen. Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 56%, Baszta Zawada 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czempiony - Baszta Zawada 1:1

50e minuut.
Figallo met een snelle inworp. Pora probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Antón is nu in balbezit. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Tekgöz is nu in balbezit. Belestrieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tekgöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Feyter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rodríguez Antón is nu in balbezit. Rodríguez Antón met een sublieme pass. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Baszta Zawada 1:2

63e minuut.
Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Miklosik rent richting de bal. Figallo probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Baszta Zawada 1:3

64e minuut.
Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jabłko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodríguez Antón met de inworp. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Kůr kopt de bal weg. Ciobănescu heeft problemen om de bal te vangen. Miklosik rent richting de bal. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Miklosik kan de bal niet met de borst controleren. Feyter onderschept slim de pass. Feyter passt de bal zonder na te denken. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 66%, Baszta Zawada 34%.
Czempiony - Baszta Zawada 1:3