Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga V.113 [del]
  • Stadion: iwora Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15408
iwora Grubiorze
a1 Tactiek Mocni Spiżowi
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Doeltrap. Lippmann trapt de bal weg. Grama kopt de bal weg. Bradło rent richting de bal. Bradło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Puača speelt de bal door. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol geeft een hoge lob. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 1:0

22e minuut.
Leroy geeft de bal voor. Oğuzeli kopt de bal weg. Daar is Roselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. McPherson passt de bal met de wreef. Roselló met een sublieme pass. Čolan rent richting de bal. Čolan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Darwish is nu in balbezit. Oğuzeli onderschept slim de pass. Gerari verovert de bal door een tackle van achteren. Gerari geeft een lange en hoge pass. Bradło krijgt zijn hoofd ertegen. Lippmann bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leroy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darwish rent richting de bal. Darwish geeft een hoge lob. Bradło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 31%, Grubiorze 69%.
iwora - Grubiorze 2:0

46e minuut.
Warakomski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Roselló met de inworp. Pérez Riverol met een sublieme pass. Darwish rent richting de bal. Darwish draait met de bal, schiet en ... Lippmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 3:0

54e minuut.
Lebeau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz met een snelle inworp. Darwish rent richting de bal. Darwish geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Bruzdewicz geeft een hoge lob. McPherson kopt de bal weg. Klungelig pakt Grama de bal. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 4:0

58e minuut.
Du Rheart onderschept slim de pass. Du Rheart geeft een lange en hoge pass. Bruzdewicz kopt de bal weg. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oğuzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzeli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz met een snelle inworp. Darwish geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oğuzeli geeft een hoge lob. Čolan heeft problemen om de bal te vangen. Čolan probeert naar een medespeler te passen. Aligiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lippmann neemt vlug de vrije trap. Daar is Puača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama probeert naar een medespeler te passen. Čolan is nu in balbezit. Čolan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bruzdewicz met een snelle inworp. Darwish is nu in balbezit. Darwish geeft de bal voor. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 5:0

81e minuut.
Čolan is nu in balbezit. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasobov begaat een overtreding. Rasobov krijgt een gele kaart. Butcaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carlsen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Oğuzeli geeft de bal voor. Peene rent richting de bal. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Carlsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 5:1

84e minuut.
Leroy passt de bal zonder na te denken. Bradło rent richting de bal. Darwish is nu in balbezit. Darwish haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 6:1

86e minuut.
Bruzdewicz speelt de bal door. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 7:1

88e minuut.
Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Bradło is nu in balbezit. McPherson is nu in balbezit. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Clere komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Pérez Riverol speelt de bal door. Darwish rent richting de bal. Darwish geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Grubiorze 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 27%, Grubiorze 73%.
iwora - Grubiorze 8:1