Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec Stalowe United
CRIS +1 Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Martmaa rent richting de bal. Iwancewicz begaat een overtreding. Martmaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brownhill zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hałaczkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Badev speelt de bal door. Ciemski rent richting de bal. Ciemski schiet op doel. Łatczewski probeert de bal aan de voet te houden. Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Stalowe United 0:1

27e minuut.
Petragallo geeft de bal voor. Aggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo is nu in balbezit. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyński geeft de bal voor. Tymianek probeert de bal aan de voet te houden. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Tymianek passt de bal met de wreef. Sobieszczański is nu in balbezit. Aggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelis draait met de bal, schiet en ... Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lancelowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Oliveira Serra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svědínek rent richting de bal. Svědínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelis geeft een lange en hoge pass. Sobieszczański rent richting de bal. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kciuk probeert de bal met de borst te controleren. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kciuk kan de bal niet met de borst controleren. Kaverin bokst de bal weg. Kciuk rent richting de bal. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szlachta Nozdrzec - Stalowe United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 54%, Stalowe United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szlachta Nozdrzec - Stalowe United 1:1

53e minuut.
Lancelowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Brownhill de bal. Brownhill geeft de bal voor. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petragallo controleert de bal met de borst. Aggelis is nu in balbezit. Petragallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petragallo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz met een sublieme pass. Aggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brownhill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noworyta met een snelle inworp. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Badev rent richting de bal. Tymianek begaat een overtreding. Badev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciemski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badev rent richting de bal. Badev geeft een lange en hoge pass. Svědínek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Petragallo kopt de bal weg. Noworyta probeert de bal aan de voet te houden. Tiesuo geeft de bal voor. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek schiet op doel. Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Petragallo met een sublieme pass. Ciemski is nu in balbezit. Hałaczkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 64%, Stalowe United 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szlachta Nozdrzec - Stalowe United 1:1