Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach Bear Danzig
1111 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła onderschept slim de pass. Chachuła speelt de bal door. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Segura trapt de bal weg van het doel. Chaves kopt de bal weg. Klungelig pakt Salapasidis de bal. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dereszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Fernández speelt de bal door. Tixier geeft een lange en hoge pass. Piehl springt en kopt de bal. Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Piehl passt de bal in één keer door. Hupperts speelt de bal door. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Segura bokst de bal weg.

29e minuut.
Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Segura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Bear Danzig 0:1

41e minuut.
Hussendörfer kopt de bal weg. Tixier rent richting de bal. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Zárate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wars kopt de bal weg. Klungelig pakt Antičević de bal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Segura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Bear Danzig 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 52%, Bear Danzig 48%.
FC Krach - Bear Danzig 0:2

46e minuut.
Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves geeft een hoge lob. Salapasidis is nu in balbezit. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereszkiewicz onderschept slim de pass. Dereszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chaves passt de bal zonder na te denken. Daar is Tőkei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tőkei geeft een lange en hoge pass. Jastrabík is nu in balbezit. Jastrabík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zárate speelt de bal door. Piehl rent richting de bal. Piehl speelt de bal door. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko bokst de bal weg.

60e minuut.
Jastrabík neemt de hoekschop. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaves. Chaves krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl geeft een hoge lob. Bożan heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Popiełuszko met een harde bal richting middenveld. Chaves is nu in balbezit. Chaves geeft een hoge lob. Popiełuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Piehl speelt de bal door. Chaves heeft problemen om de bal te vangen. Chaves met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Bear Danzig 1:2

75e minuut.
Kmita kopt de bal weg. Mirkowski is nu in balbezit. Escribà tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escribà krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Segura trapt de bal weg van het doel. Chaves kopt de bal weg. Salapasidis kan de bal niet met de borst controleren. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan schiet op doel. Popiełuszko bokst de bal weg.

86e minuut.
Salapasidis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piehl rent richting de bal. Piehl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kmita kopt de bal weg. Antičević met een sublieme pass. Dereszkiewicz controleert de bal met de borst. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 28%, Bear Danzig 72%.
FC Krach - Bear Danzig 1:2