Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubiorze Czempiony
Mocni Spiżowi Tactiek new
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Roselló de bal onder controle te krijgen. Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina passt de bal zonder na te denken. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Lippmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Lippmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Oğuzeli geeft de bal voor. Inworp. Škipina met een snelle inworp. Feyter rent richting de bal. Feyter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
McPherson geeft een hoge lob. Feyter rent richting de bal. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Nowrotek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal in één keer door. Škipina probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Feyter speelt de bal door. Klungelig pakt Pyörret de bal. Pyörret met een sublieme pass. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ignacio geeft een lange en hoge pass. De Prutser rent richting de bal. Aligiannis begaat een overtreding. Aligiannis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Škipina is nu in balbezit. Škipina passt de bal in één keer door. Oğuzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tekgöz rent richting de bal. Roselló geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Polverino de bal onder controle te krijgen. Čolan is nu in balbezit. Čolan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 70%, Czempiony 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grubiorze - Czempiony 0:0

56e minuut.
Tekgöz speelt de bal door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński onderschept slim de pass. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Lippmann bokst de bal weg. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Czempiony 0:1

66e minuut.
Pyörret rent richting de bal. Pyörret geeft de bal voor. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel. Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De Prutser rent richting de bal. De Prutser geeft de bal voor. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel. Lippmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Lippmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 63%, Czempiony 37%.
Grubiorze - Czempiony 0:1