Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baszta Zawada iwora
Główna Tactiek a1
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Bradło rent richting de bal. Darwish is nu in balbezit. Skobel verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Grijalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ebert verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ebert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebert speelt de bal door. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skobel geeft de bal voor. Ebert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Krišpinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bradło zijn tegenspeler op de grond. Krišpinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krišpinský met een snel genomen vrije trap. Pora is nu in balbezit. Rasobov onderschept slim de pass. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Darwish is nu in balbezit. Darwish schiet op doel. Skobel probeert naar een medespeler te passen. Warakomski rent richting de bal. Warakomski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Belestrieri geeft een lange en hoge pass. Figallo heeft problemen om de bal te vangen. Figallo passt de bal in één keer door. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. De bal raakt de paal. Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neumann probeert de bal met de borst te controleren. Pora is nu in balbezit. Neumann verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rodríguez Antón speelt de bal door. Pora heeft problemen om de bal te vangen. Pora passt de bal met de wreef. Miklosik rent richting de bal. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Skobel verovert de bal door een tackle van achteren. Skobel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darwish geeft een hoge lob. Paal!

32e minuut.
Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish onderschept slim de pass. Darwish speelt de bal door. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - iwora 0:1

40e minuut.
Darwish rent richting de bal. Ebert begaat een overtreding. Darwish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leroy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bradło krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 46%, iwora 54%.
Baszta Zawada - iwora 0:1

53e minuut.
Figallo kopt de bal weg. Miklosik rent richting de bal. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baszta Zawada - iwora 1:1

58e minuut.
Skobel rent richting de bal. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish passt de bal in één keer door. Bradło is nu in balbezit. Bradło schiet op doel. Grijalba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - iwora 1:2

62e minuut.
Ebert kopt de bal weg. Pora controleert de bal met de borst. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Sputnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Figallo passt de bal zonder na te denken. Ebert rent richting de bal. Ebert geeft een hoge lob. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Sputnik bokst de bal weg.

64e minuut.
Kůr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kůr geeft een hoge lob. Rasobov is nu in balbezit. Miklosik onderschept slim de pass. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baszta Zawada - iwora 2:2

66e minuut.
Ebert probeert naar een medespeler te passen. Figallo rent richting de bal. Figallo speelt de bal door. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal in één keer door. Rasobov is nu in balbezit. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Keqiang passt de bal met de wreef. Figallo is nu in balbezit. Figallo probeert naar een medespeler te passen. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - iwora 3:2

84e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora passt de bal met de wreef. Miklosik is nu in balbezit. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo haalt uit met een fantastische trap. Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ebert passt de bal met de wreef. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik speelt de bal door. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 35%, iwora 65%.
Baszta Zawada - iwora 3:2