Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec Bear Danzig
CRIS +1 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.4 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


34e minuut.
Rodríguez Fernández met een sublieme pass. Klungelig pakt Malczyk de bal. Batrović begaat een overtreding. Batrović krijgt een gele kaart. Malczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Fernández zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malczyk heeft problemen om de bal te vangen. Malczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 68%, Bear Danzig 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:0

49e minuut.
Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Salapasidis probeert naar een medespeler te passen. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rodríguez Fernández speelt de bal door. Daar is Malczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Əhmədoğlu kopt de bal weg. Malczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malczyk geeft de bal voor. Rodríguez Fernández geeft een lange en hoge pass. Mirkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gatzemeier geeft de bal voor. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Weichselbraun rent richting de bal. Weichselbraun geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Fernández kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Słabosz trapt de bal weg van het doel. Vidaurre controleert de bal met de borst. Rodríguez Fernández speelt de bal door. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż geeft de bal voor. Słabosz bokst de bal weg. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:1

72e minuut.
Malczyk geeft een lange en hoge pass. Mirkowski is nu in balbezit. Weichselbraun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skoczeń neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:2

74e minuut.
Hussendörfer verovert de bal door een tackle van achteren. Hussendörfer passt de bal zonder na te denken. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń draait met de bal, schiet en ... Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:3

79e minuut.
Rodríguez Fernández probeert naar een medespeler te passen. Malczyk rent richting de bal. Malczyk geeft de bal voor. Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż geeft de bal voor. Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Mirkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:4

85e minuut.
Əhmədoğlu geeft een hoge lob. Hupperts kan de bal niet met de borst controleren. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer passt de bal met de wreef. Dróżdż geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 69%, Bear Danzig 31%.
Szlachta Nozdrzec - Bear Danzig 0:4