Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United FC Krach
4-1-3-2 Tactiek 1111
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.3 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Piehl onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiesuo. Piehl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piehl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bożan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. van Lent onderschept slim de pass. van Lent geeft een hoge lob. Svědínek heeft problemen om de bal te vangen. Svědínek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Piehl rent richting de bal. Tiesuo is nu in balbezit. Piehl onderschept slim de pass. Piehl draait met de bal, schiet en ... Kaverin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Krach 0:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Segura trapt de bal weg. Piehl kopt de bal weg. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciemski de bal onder controle te krijgen. Antičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Antičević geeft de bal voor. Piehl probeert de bal met de borst te controleren. Piehl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Badev met de inworp. Klungelig pakt van Lent de bal. van Lent geeft een lange en hoge pass. Svědínek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalowe United - FC Krach 1:1

30e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal met de wreef. Piehl is nu in balbezit. Piehl haalt uit met een fantastische trap. Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Badev is nu in balbezit. van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal in één keer door. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tixier rent richting de bal. Chaves is nu in balbezit. Chaves passt de bal zonder na te denken. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl haalt uit met een fantastische trap. Kaverin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 51%, FC Krach 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalowe United - FC Krach 1:1

47e minuut.
Escribà rent richting de bal. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Jastrabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrabík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Brownhill met een sublieme pass. Bożan met een sublieme pass. Piehl rent richting de bal. Piehl schiet op doel. Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Krach 1:2

80e minuut.
Petragallo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
van Lent onderschept slim de pass. van Lent passt de bal met de wreef. Daar is Svědínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Petragallo is nu in balbezit. Chaves verovert de bal door een tackle van achteren. Chaves geeft de bal voor. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Kaverin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Krach 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 40%, FC Krach 60%.
Stalowe United - FC Krach 1:3